Blog Post

¿Cubre el seguro médico las operaciones estéticas?

29 de juny de 2022

La cirugía estética y los seguros de salud

Mucha es la gente que hoy en día acude a un profesional para modificar su aspecto tanto por necesidad, debido a un accidente o trastorno psicológico, o simplemente para verse más favorecido.


Dependiendo del caso, tu póliza de seguros se podrá hacer cargo o no, igualmente conviene saber más sobre como afecta la cirugía estética dentro de los seguros de salud.


Se ha de tener en cuenta en qué consiste la cirugía estética. Y es que, esta pretende mejorar la apariencia física de la persona para acercarla a un ideal estético concreto. Así pues, la cirugía estética se lleva a cabo para realzar la imagen del paciente para que así pueda verse y sentirse mejor


Por regla general, quien acude a un quirófano para realizar algún cambio de aspecto, suele acudir en buenas condiciones, descansado, sano, y estado físico, en contraposición a una operación de urgencia o por motivos que no permitan una previa preparación.  Esto es algo que ayuda a que estas operaciones sean seguras.

 

Dado que se trata de una operación minuciosa, los especialistas que se encargan de las mismas son extremadamente estrictos con las medidas, utensilios y espacios que emplean.


Sabiendo esto, debemos tener en cuenta que para disponer de cobertura en el seguro de salud, que ya tenemos contratado, dependerá de la compañía a la que se contrató la póliza y de cómo se evalúe el tratamiento que necesitas, puesto que si se considera una intervención meramente estética la entidad aseguradora no lo considerará de la misma manera que si es una operación reconstructiva que conlleve una mejora en nuestra funcionalidad física. Hay pautas a las que se acogen la mayoría de las compañías de seguros cuando se trata de determinar qué se considera reconstructivo o necesario y qué se considera estético.


A fin de cuentas, la mejor manera de asegurarnos de que una operación estética entra dentro de una póliza es consultándolo con una correduría de seguros. Contacta Con Grup Bueso para solucionar cualquier duda que tengas sobre este tema.



cuotas impagadas
25 de novembre de 2024
Quotes comunitàries impagades: com es reclamen? La idea d'una despesa comunitària és invertir més diners en un edifici sense que una sola persona o família hagi d'assumir aquesta inversió. Així, la col·lectivitat permet pagar un producte o servei que suposa un benefici comú a un preu més assequible. Però què passa quan un dels veïns no paga la seva quota de participació ? En la meva comunitat, no tots paguen les quotes Aquest és un problema relativament comú. Normalment, les quotes de veïns tenen el valor just per a cobrir les necessitats bàsiques dels edificis. Per tant, quan algun dels veïns deixa de pagar-les, hi ha un altre o altres que han d'assumir aquests costos si no volen veure compromesa la integritat de la qualitat i els serveis de l'edifici. Doncs bé, en aquests casos no hi ha més remei que instar un procediment monitori de reclamació de quantitats. El procediment està recollit en l'article 21 de la Llei de Propietat Horitzontal. Com reclamar les quotes no pagades Aquest procés consisteix en una reclamació judicial acordada per la junta de propietaris i duta a terme pel president o administrador de la finca. Els passos a seguir són: · Convocar una junta i especificar en els punts del dia "Liquidació i reclamació judicial de les quotes degudes pels propietaris". · Aprovar entre tots que el president o administrador duguin a terme la reclamació judicial. · Que el secretari certifiqui l'acta de la junta. · Notificar la decisió al propietari o propietaris morosos i concedir-li un temps per a pagar-lo de manera voluntària. · Dur a terme la demanda. I si hi ha diversos morosos? Aquest tipus de demandes poden fer-se simultàniament contra un o més veïns morosos. L'única diferència és que caldrà presentar la documentació necessària relativa a cadascun dels veïns deutors. Vull realitzar una demanda d'aquest tipus! Des de Grup Bueso t'ajudem a dur a terme aquest tipus de gestions i t'assessorem en tot el procés. A més, t'expliquem exactament quina informació i documentació necessitaràs en cada pas per a evitar qualsevol imprevist o retard en l'execució.
24 de novembre de 2024
Guia pas a pas per saber com procedir davant d’un sinistre de vehicle amb lesionats
9 de setembre de 2024
Les corredories son empreses independents!
Autor/a David Bueso Mata 9 de setembre de 2024
Escollir l'assegurança no ha de dependre únicament del cost!
9 de setembre de 2024
El sentit comú, la base de la convivència
9 de setembre de 2024
El servei integral disposa de visió global
reduir despesa energètica
9 de setembre de 2024
Reduir la despesa energètica, una bona inversió!
mantenimiento edificios
9 de setembre de 2024
Mantenir els edificis és essencial!
responsabilitat civil instal·ladors
9 de setembre de 2024
responsabilitat civil i robatori d'eines
Més entrades
Share by: